Opbouw kerststal

23 december 2021

OpbouwKerststal2021KlZoals ieder jaar staat de kerststal in de Christus Koningkerk er weer prachtig bij, maar dat gebeurt niet vanzelf...

Lees meer...

Parochieblad jaargang 9, nummer 6

09 december 2021

Parochieblad202103KlDe nieuwe uitgave van het parochieblad van de parochie Christus Koning voor Veldhoven en Meerhoven. Van 11 december 2021 t/m 19 februari 2022.  pdfParochieblad jaargang 9, nr. 6 

Lees meer...

Aangescherpte coronamaatregelen

06 december 2021

CoronavirusKlDe bisschoppen hebben besloten dat alle vieringen na 17.00 uur niet doorgaan.

Lees meer...

Film en Bijbelavonden vervallen

15 november 2021

BijbelKlVanwege de huidige coronasituatie komen de bijbel en filmavonden in november en december te vervallen. Ook het koffiedrinken na de zondagsmis van 10.00 uur is tot nader order afgelast.

Contactpersoon vrijwilligers vanuit bestuur

02 september 2021

Mag ik me even voorstellen?

LeonPennmMIk ben Léon van der Wielen, geboren in Nijmegen en woon inmiddels met mijn vrouw alweer 35 jaar in Veldhoven. We zijn in 1987 vanuit Eindhoven naar Veldhoven gekomen waar we inmiddels al in de derde wijk wonen.We hebben drie kinderen, twee meisjes en een jongen.

In maart 2018 ben ik in het parochiebestuur gekomen als penningmeester. Vanaf dat moment leerde ik de parochie pas echt goed kennen.
Het verbaasde me toen ik hoorde dat er zoveel mensen zijn die als vrijwilliger de parochie draaiende houden. Wat ik op dat moment erg jammer vond was dat wij als parochiebestuur door onderbezetting niet de tijd en de aandacht konden geven aan al deze vrijwilligers welke ze verdienen.

Ik ben dan ook erg blij dat we inmiddels een uitbreiding van het bestuur hebben.
Hierdoor kunnen de taken beter verdeeld worden en ben ik namens het bestuur als coördinator van de vrijwilligers aangesteld.
Mijn bedoeling is om met alle coördinatoren van de verschillende groepen vrijwilligers een gesprek aan te gaan om samen te bezien hoe we het vrijwilligerswerk en de parochie het beste kunnen dienen. Hebt u als vrijwilliger een vraag, suggestie of een probleem, dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Telefoon: 06 53 38 02 50
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop met u allen dat we mogen blijven werken aan een opbouw van een prachtige parochie Christus Koning in Veldhoven, waar iedereen zich thuis voelt.

Léon van der Wielen
Penningmeester, Coördinator vrijwilligers