Contactpersoon vrijwilligers vanuit bestuur

Mag ik me even voorstellen?

LeonPennmMIk ben Léon van der Wielen, geboren in Nijmegen en woon inmiddels met mijn vrouw alweer 35 jaar in Veldhoven. We zijn in 1987 vanuit Eindhoven naar Veldhoven gekomen waar we inmiddels al in de derde wijk wonen.We hebben drie kinderen, twee meisjes en een jongen.

In maart 2018 ben ik in het parochiebestuur gekomen als penningmeester. Vanaf dat moment leerde ik de parochie pas echt goed kennen.
Het verbaasde me toen ik hoorde dat er zoveel mensen zijn die als vrijwilliger de parochie draaiende houden. Wat ik op dat moment erg jammer vond was dat wij als parochiebestuur door onderbezetting niet de tijd en de aandacht konden geven aan al deze vrijwilligers welke ze verdienen.

Ik ben dan ook erg blij dat we inmiddels een uitbreiding van het bestuur hebben.
Hierdoor kunnen de taken beter verdeeld worden en ben ik namens het bestuur als coördinator van de vrijwilligers aangesteld.
Mijn bedoeling is om met alle coördinatoren van de verschillende groepen vrijwilligers een gesprek aan te gaan om samen te bezien hoe we het vrijwilligerswerk en de parochie het beste kunnen dienen. Hebt u als vrijwilliger een vraag, suggestie of een probleem, dan kunt u mij altijd bellen of mailen.

Telefoon: 06 53 38 02 50
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop met u allen dat we mogen blijven werken aan een opbouw van een prachtige parochie Christus Koning in Veldhoven, waar iedereen zich thuis voelt.

Léon van der Wielen
Penningmeester, Coördinator vrijwilligers