Lid zijn

U bent parochiaan van de parochie Christus Koning wanneer u bij ons ingeschreven staat. Het daartoe benodigde formulier sturen we graag toe met het bijbehorende informatiepakketje. Een telefoontje, briefje of mailtje aan een kerkwijkcentrum is voldoende. Wij kennen u dan en houden u op de hoogte door ons parochieblad ‘Christus Koning’ en een of meer van onze mededelingenbladen. Indien u zich opgeeft voor nieuws over onze kinderactiviteiten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., brengen wij u ook op dat gebied tijdig op de hoogte.

Wilt u weten waar we voor staan, lees dan de visie van onze parochie.

De kerken van onze parochie stellen u in staat deel te nemen aan onder meer de dagelijkse en wekelijkse vieringen, aan bijeenkomsten van vorming en verdieping, aan de voorbereiding op het huwelijk, de doop, de eerste communie, het vormsel. Als lid vragen we u deze en andere activiteiten financieel te ondersteunen in de jaarlijkse parochiebijdrage. Die steun hebben we nodig om ook in de toekomst te kunnen blijven bestaan.

U kunt daarbij een betaalmethode kiezen die u het gemakkelijkst vindt. Het machtigen van uw parochie voor automatische incasso heeft onze voorkeur. Ook kunt u betalen door zelf een bedrag te storten op een van de volgende bankrekeningen:

Parochie Christus Koning
NL02 RABO 0308 2943 43
Ten Name van: Parochie Christus Koning o.v.v. parochiebijdrage

De bestaande rekeningnummers van de voormalige kerkwijken blijven in gebruik voor parochianen die via die weg hun kerkbijdrage voldoen.
Voor nieuwe parochianen geldt alleen nog bovengenoemd rekeningnummer.