Parochiebestuur

Het bestuur voert in samenwerking met de beheercommissies het bestuur over o.a. roerende en onroerende zaken, het verwerven en ontvangen van geldelijke bijdragen van de parochianen, het vaststellen en het doen van uitgaven van de parochie, het jaarlijks opstellen en vaststellen van een begroting en een financieel verslag.

Het brengt samen met de pastoraatsgroep op hoofdlijnen advies uit over het pastorale beleid.

E-mail, indien niet apart vermeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het bestuur bestaat uit:

Pastoor Frank As (1956) administrator, voorzitter

PastFrankAsBestE-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Geboren in Utrecht op 12 juni 1956, als derde kind uit een hecht, warm en katholiek gezin van tien kinderen. Werd arts en is daarna theologie gaan studeren. De kern van zijn geloof is: “God is liefde. Wij zijn naar zijn beeld en gelijkenis geschapen en dus geroepen om lief te hebben, liefde te zijn zoals God liefde is. Jezus is beeld en gelijkenis van God in de zuiverste vorm: Liefde tot het uiterste; een liefde die niet kapot kan.” Hobby’s: lange afstand lopen en hardlopen. In 2014 vanuit Sint-Michielsgestel naar Santiago de Compostella gelopen. Werkzaam in Veldhoven sinds 1 september 2017. Zijn prioriteiten binnen de parochie:
• samen de eucharistie vieren
• stimuleren en enthousiasmeren van de vrijwilligers
• met gezinnen gelovig op weg gaan
• bijstaan van mensen die het moeilijk hebben
• inzet buiten de kerkmuren.

Kittty Tholen (1959) ambtelijk secretaris

BestuurKittyTolen2E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Telefoon: (040) 205 1642
Tot februari 1982 heb ik als apothekersassistente gewerkt. Sinds die tijd ben ik baanloos, maar als vrijwilligster actief in veel verbanden.
“Ik ben gevraagd om zitting te nemen in het bestuur en ik wil deze uitdaging wel aangaan om met de andere bestuursleden samen te werken aan de nieuwe parochie.”

Léon van der Wielen, penningmeester


E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In bewerking