Kerk TV geluidsstoring

16 augustus 2018

KerkTVTekstKlDoor een technische storing is er geen geluid geweest bij de Kerk TV uitzending van afgelopen zondag 12 augustus.
Het probleem is inmiddels verholpen. We hopen u de komende zondagen weer een "complete" uitzending aan te kunnen bieden.

Parochieblad jaargang 6, nummer 4

08 augustus 2018

Parochieblad201804KlDe nieuwe uitgave van het parochieblad van Christus Koning voor Veldhoven en Meerhoven met o.a. Onze nieuwe penningmeester, Een gelovige bouwer en Angelus vanaf de Jozeftoren.
pdfParochieblad jaargang 6, nr. 4

Heiligen in de Christus Koningkerk

26 juli 2018

HeiligenCKKKLEr is een presentatie beschikbaar van de heiligen in de
Christus Koningkerk (Voorheen H. Lambetus).


Nieuwsbrief juli 2018

05 juli 2018

Nieuwsbrief201807KlOp de oneven maanden sturen wij aan een groot aantal parochianen onze nieuwsbrief. Als u deze ook per E-mail wilt ontvangen dan graag opgeven bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
pdfNieuwsbrief juli 2018

Oproep aan gezinnen

30 mei 2018

GezinStrandKlIn het nieuwe parochieblad van de Christus Koningparochie doet pastoor As een oproep aan alle gezinnen van Veldhoven en Meerhoven.

Lees meer...

Uw gegevens

29 mei 2018

AVG PictureKlDe parochie heeft bepaalde persoonsgegevens van alle mensen die als parochiaan staan ingeschreven. In het kader van de nieuwe wet persoonsgegevens hebt u het recht te weten welke gegevens dat zijn en voor welke doelen we die gebruiken.

Lees meer...