Nieuwsoverzicht

Brieven actie kerkbalans

30 maart 2020

Onlangs heeft de parochie de brieven voor actie kerkbalans verzonden. Helaas zijn daar fouten ingeslopen. Onze excuses daarvoor.

Dit heeft te maken met het overgaan naar een ander systeem voor de ledenadministratie. Hier zitten nog wat kinderziektes in die nu aan het licht komen.
Het blijkt dat enkele parochianen die al jarenlang in Veldhoven wonen een brief hebben ontvangen waarin staat dat ze de afgelopen 2 jaar naar Veldhoven zijn verhuisd.

Ook zijn er adressen waarbij alle gezinsleden een brief hebben ontvangen. Graag vernemen wij bij welke adressen er iets is misgegaan. Zou dat of op de brief zelf aan willen geven en deze terugsturen via het antwoordnummer wat op de brief staat. Ook kunt u een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u in die mail dan uw naam, telefoonnummer en relatienummer vermelden.

Als u op uw adres meerdere brieven hebt ontvangen verzoeken wij u om behalve uw naam ook aan te geven wie de hoofdbewoner op dat adres is. Vermeld ook uw relatienummer.