Nieuwsoverzicht

Kinderactiviteiten

05 januari 2017

In tegenstelling tot wat in het Veldhovens Weekblad van 6 juli staat, zijn we binnen onze parochie wel degelijk op kinderen gericht. Kinderen zijn een grote vreugde voor ouders en grootouders en voor de kerk en zij zijn altijd van harte welkom. Zonder kinderen wordt het een beetje saai in de wereld. En zonder kinderen heeft de wereld geen toekomst. Zij verdienen het te worden beschermd en mogen nooit het onderwerp en de inzet zijn van conflicten of meningsverschillen van volwassenen. Al langere tijd is er in de Christus Koningkerk op de meeste zondagen een kinderwoorddienst. Deze wordt bezocht door een tiental jonge kinderen. Natuurlijk is er plaats voor meer! Na de vakantie is er op zondag 29 augustus om 11.00 uur weer zo’n kinderwoorddienst in de Christus Koningkerk en op zaterdag 3 september om 19.00 uur een gezinsviering. Vanaf september wijzigen de mistijden en is er elke zondag een kinderwoorddienst om 10.30 uur.
Ouders zijn van harte uitgenodigd om meer activiteiten met de parochie te organiseren. Ook voor een kinderkoor is en blijft er plaats, mits er genoeg kinderen zijn om mee te zingen.

Wilt u op de hoogte blijven, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.