Nieuwsoverzicht

Terugtreden bestuursleden

11 december 2015

De vicevoorzitter van ons parochiebestuur Tiny Leijten heeft per 1 juni zijn functie neergelegd. De werkzaamheden werden hem te zwaar en hij ervoer te weinig ruimte om zijn taken goed te kunnen vervullen. Hij blijft betrokken bij het overgangsproces naar één geloofsgemeenschap. Penningmeester Wim Gilden had vorig jaar al aangegeven niet beschikbaar te zijn voor een tweede termijn en van Jan Egelmeers was al in 2014 bekend dat hij om gezondheidsredenen moest stoppen. Huub Verhagen voegt zich bij dit drietal: door zijn zware baan en andere bestuursfuncties was hij te weinig beschikbaar om zijn lidmaatschap van ons bestuur voldoende aandacht te geven.
Wij zijn de terugtredende bestuursleden heel veel dank verschuldigd. Enkelen hebben zich de afgelopen jaren tientallen uren per week ingezet voor het leggen van een goede basis waarop anderen voort kunnen bouwen.
Intussen is een nieuw bestuurslid aangetreden en worden anderen benaderd. Parochianen hebben de mogelijkheid eigen kandidaten voor te dragen of zichzelf kandidaat te stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..