Nieuwsoverzicht

28 juni Actiedag Israëlreis minder validen

24 juni 2015

Na zeven geslaagde reizen naar Israël sinds 2008 wil Myriam Schoutsen van 12 tot 22 oktober voor het eerst een reis naar het Heilig Land organiseren voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Er wordt gereisd in een bus met voldoende rolstoelplaatsen en het programma is aangepast.
Omdat het om een extra dure reis gaat, hoopt Myriam Schoutsen met een actiedag geld te kunnen inzamelen, zodat ook mensen met een smalle beurs mee kunnen. Een werkgroep bereidt deze dag voor, die op zondag 28 juni wordt gehouden in de Sint-Maartenkerk aan de Heibocht 10 in Veldhoven.
Deze actiedag krijgt een feestelijk karakter, omdat hiervoor ook alle pelgrims van eerdere reizen worden uitgenodigd. Met talloze activiteiten, van workshops Israëlische dans, foto’s en films over Israël, boeken en CD verkoop en Israëlische producten en gerechten, tot een grote loterij, wordt geld ingezameld voor deze unieke reis.
Er is ook een speciale rekening geopend om het goede doel te steunen:
NL04 INGB 0749 0810 90  t.n.v. M.P.A. Schoutsen.

Iedereen is op deze dag van harte welkom in de Sint-Maartenkerk.
Die begint om 14.00u en eindigt met een gezellige Israëlische avond.
De bekende klezmer band ‘Klezmajeur’ komt deze avond optreden voor het goede doel en maakt het geheel extra feestelijk (zie op www.klezmajeur.nl).
Informatie over de reis is te vinden op www.bijbelreizenisrael.nl.
IsraelGroep2014M Foto: De Israëlreisgroep van 2014