Nieuwsoverzicht

Israëlreizen in 2015 (Persbericht)

11 december 2015

Isral2015BKlVanuit de kerken in Veldhoven reizen we al jaren naar Israël. Een klein maar bijzonder mooi land met een zeer gevarieerde natuur; interessant qua cultuur en oudheidkundige plaatsen; en natuurlijk boeiend, verhelderend en inspirerend vanwege haar heilige plaatsen die we kennen of kunnen leren kennen uit de Bijbel. Gezien het grote succes en enthousiasme gaan we ook in 2015 weer op reis:

Van 8 t/m 22 maart 2015 is er een uitgebreide rondreis door het Heilig Land, waarbij we vele Bijbelse plaatsen bezoeken en genieten van natuur en cultuur. Iedere stap die je er zet is geschiedenis. Inspirerend voor je geloof en bijzonder om het samen te kunnen delen; op reis en ook daarna.

Van 12 t/m 22 oktober 2015 is er een reis voor mindervaliden, lichamelijk gehandicapten – ook rolstoelgebruikers – en hun begeleiders. Het is een aangepast programma met de nodige voorzieningen in bus en hotels. Er zijn gelukkig genoeg plaatsen in Israël die met een rolstoel kunnen worden bezocht en die ook deze reis zeker de moeite waard maken.

Deze reizen zijn bedoeld voor geïnteresseerden uit de geloofsgemeenschappen in Veldhoven; voor wie met de parochie Christus Koning of de protestantse Immanuëlkerk uit Veldhoven verbonden is en daarnaast voor wie woont in Veldhoven of Meerhoven.  De reizen staan onder leiding van Myriam Schoutsen, pastoraal werker in Veldhoven, die inmiddels tien parochiereizen heeft georganiseerd, waarvan zes vanuit Veldhoven.

Isral2015CMVeiligheid: Als het op het moment van de reis niet veilig zou zijn in het Land reizen we natuurlijk niet en wordt alles kosteloos geannuleerd.

Informatie: Achter in de kerken in Veldhoven liggen reisprogramma’s en aanmeldingsformulieren. Meer informatie staat op de website www.bijbelreizenisrael.nl  en de  Facebook-pagina “Israël reizen” en u kunt informatie vragen aan Myriam Schoutsen
via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
of telefonisch:  06 - 1005 7780.

Voor iedere reis zijn er enkele voorbereidingsbijeenkomsten over de Bijbel, het Land, volk, religies en de reis zelf. Deze bijeenkomsten worden in overleg met de reizigers, na aanmelding, gepland. In verband met deze bijeenkomsten is het fijn als u zich zo snel mogelijk aanmeldt voor de reis van uw keuze, zodat de avonden gepland kunnen worden. Zie ook