Nieuwsoverzicht

Parochiereis naar Israël

11 oktober 2014

Israel2012_1KlGezien het grote enthousiasme over de pelgrimsreizen naar het Heilig Land in november, gaan we nu eens  in het voorjaar – van donderdag 27 maart tot en met woensdag 9 april – naar het Land van de Bijbel, onder leiding van pastoraal werkster Myriam Schoutsen.

Deze reis staat weer open voor geïnteresseerden uit de geloofsgemeenschappen in Veldhoven.  Het is een reis waarin de Bijbelse verhalen en het samen op weg zijn centraal staan. Inspirerend voor je geloof en bijzonder om het samen te kunnen delen; op reis en ook daarna.

In het begin van 2014 volgen er vier voorbereidende bijeenkomsten over Bijbel, land, volk, religie en de reis zelf. Het maximum aantal pelgrims zal evenals andere jaren 33 zijn en op volgorde van inschrijving. Het minimum aantal pelgrims is 20. In december bekijken we of er voldoende deelnemers zijn om te kunnen reizen. Er zijn al enkele inschrijvingen en al heel wat geïnteresseerden, maar er is nog plaats om mee te gaan. Via de links hieronder kunt u het reisprogramma en de prijs bekijken en u eventueel inschrijven.

pdfDownload programma 2014
pdfDownload prijsopgave 2014
pdfDownload aanmeldingsformulier 2014

Wilt u meer informatie? Dan kunt u mailen of bellen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10057780

Shalom!