Eucharistie, kerstavond

Datum

do 24 december 2020, 19.00 uur

Beschrijving

Eucharistie, kerstavond

Reserveren voor de vieringen met Kerstmis
Vanwege de coronamaatregelen moet er voor deze viering gereserveerd worden.
Plaats bespreken kan vanaf 1 november.
Dit gaat centraal via het parochiecentrum, per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon 040-2532231 op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur.

U kunt niet via een voicemailbericht reserveren, u dient daadwerkelijk met een van onze vrijwilligers te spreken.
Wij vragen van u dan uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Ook met hoeveel personen uit uw huishouden u naar de kerk komt. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van de reserveringen. Na de feerstdagen worden deze gegevens ook vernietigd. Ook geeft u aan naar welke kerk u wilt komen. Voor de Christus Koningkerk geeft u ook het tijdstip aan.

Vanwege het verdelen van de plaatsen vragen we u ook om door te geven of u gebruik maakt van hulpmiddelen zoals: rollator, scootmobiel, rolstoel.
Voor zover mogelijk proberen we daar met het verdelen van de plaatsen rekening mee te houden.

U krijgt een zitplaats toegewezen zodat we de kerkruimte optimaal kunnen gebruiken. U ontvangt tijdig uw plaatsbewijzen, welke u ook moet latenzien bij de ingang van de kerk. De plaatsbewijzen zijn persoonlijk en niet overdraagbaar.
Bij gezondheidsklachten vragen we u thuis te blijven. De medewerkers bij de ingang van de kerk hebben het recht om u naar huis te sturen als u overduidelijke klachten heeft.

Misintenties:

Locatie

Heilige Caeciliakerk
Heilige Caeciliakerk
Dorpstraat 18
5504 HH Veldhoven